Fiscale waardetaxaties

Als u een voertuig wilt overnemen/omzetten/verkopen van zakelijk naar privé of andersom, is het slim om vooraf fiscale waardetaxaties uit te laten voeren door Best Autotaxaties, gevestigd in Eindhoven. Deze fiscale waardetaxatie zorgt ervoor dat je discussies met de Belastingdienst én een naheffing voorkomt. Hiervoor stellen wij een voordelig en eerlijk WEV taxatierapport op, ook wel de fiscale waardetaxatie van het moment van overschrijven.

Voertuig van zakelijk naar privé

De Belastingdienst ziet graag een WEV taxatie, ook wel Waarde Economisch Verkeer. Om geen problemen te krijgen bij overname van een voertuig van zakelijk naar privé of andersom, is het dan ook erg van belang deze fiscale waardetaxatie bij ons uit te laten voeren. De WEV is het bedrag dat tijdens verkoop door de hoogste bieder besteed zou zijn aan het voertuig.

Auto van privé naar zakelijk

Bij Best Autotaxaties in Noord-Brabant, gaan we verder dan alleen het WEV rapport en de daar bijhorende waardebepaling. Wij geven het beste en meest transparante advies en taxeren op locatie of bij onze zaak. Voor de WEV taxatie kijken we niet alleen naar de buitenkant, juist exclusiviteit is een belangrijk onderdeel bij youngtimers. Denk hierbij aan de kilometerstand, het bouwjaar en meer. Dat is dan ook de reden dat de waarde hiervan sneller kan stijgen of dalen; want hoe exclusiever het voertuig, hoe hoger de waarde.

Fiscale waardetaxaties