Best autotaxaties

Voordelige, snelle en
betrouwbare
BPM-taxaties

Neem contact met ons op voor een snelle en professionele
waarde- of BPM taxatie.

Best autotaxaties

Voordelige, snelle en
betrouwbare
BPM-taxaties

Onze taxateurs voorzien u van handig advies en helpen u met besparing op BPM

BPM bestelauto

Tot nu toe werd er geen BPM geheft op bestelauto’s voor ondernemers,  maar daar komt per 2024 verandering in. Deze ondernemersregeling van BPM verdwijnt dat jaar tot en met 2026 in drie stappen. Vanaf dat moment geldt het reguliere bpm-tarief zoals nu voor bestelauto’s geldt ook voor ondernemers. Bekijk hier de officiële regels op het gebied van BPM op bestelauto’s 

 

Voor iedere ondernemer was er, als ze voor meer dan 10% van de per jaar gereden kilometers voor hun onderneming reden, geen heffing van BPM op bestelauto’s. De ideale auto voor ondernemers dus, zou je zeggen. Maar dat gaat veranderen.

Ondernemersregeling verdwijnt

Ook voor ondernemers zal het aanschaffen van een bestelauto niet lang meer zonder BPM-heffing voorkomen. Tussen begin 2024 en eind 2026 verdwijnt de ondernemersregeling in stappen en zullen ook ondernemers BPM over bestelauto’s moeten betalen. Best Autotaxaties kan ervoor zorgen dat de hoogte hiervan verlaagd wordt door een waarde taxatie, waardoor je minder BPM hoeft te betalen over je bestelauto.

Kabinet wil BPM-vrijstelling voor bestelauto’s afschaffen

Het kabinet heeft hiervoor gekozen om de elektrificatie van het bestelwagenpark te versnellen. VNO-NCW en MKB-Nederland en zeven andere ondernemersorganisaties hebben een oproep aan het kabinet gedaan om de afschaffing van de ondernemersregeling niet te laten doorgaan. Het komt er namelijk op neer dat als de bpm vrijstelling voor bestelauto’s wordt afgeschaft, de adviesprijs van een bestelwagen met ongeveer 38 procent stijgt, waardoor de aanschafprijs gemiddeld met zo’n 11 duizend euro stijgt.

Voordelige BPM voor uw bestelauto

Wij van Best Autotaxaties voeren de beste waarde taxatie in Eindhoven uit voor ieder voertuig en dus ook voor uw bestelauto. U kunt ons bellen, mailen of u kunt langskomen zodat we een afspraak kunnen inplannen voor een waarde taxatie in Eindhoven om de BPM voor uw bestelauto zo laag mogelijk uit te laten vallen. Wij kunnen u snel en met veel ervaring van dienst zijn. We durven gerust te stellen dat wij de beste waarde taxatie in Eindhoven en omstreken verrichten. Wilt u een voordelige bpm berekening voor uw bestelauto ervaren? Neem contact met ons op!