Best autotaxaties

Camper taxatie

Neem contact met ons op voor een snelle en professionele
waarde- of BPM taxatie.

Best autotaxaties

Camper taxatie

Onze taxateurs voorzien u van handig advies en helpen u met besparing op BPM

Campertaxaties

Wij bieden uitgebreide taxatierapporten en voordelige BPM berekeningen voor iedere import. Oldtimers, youngtimers, motors, andere voertuigen waarvan uiteraard ook campers. Zoekt u een taxateur in Brabant? Wij taxeren op locatie, maar u bent ook welkom bij ons op kantoor. We komen in de omgeving van Breda, Tilburg, Den Bosch, Helmond, Eindhoven en Limburg (Venlo, Roermond, Weert etc.) Ook voor campers verzorgen wij vlugge en betaalbare campertaxaties.

Waarom uw camper taxeren?

Om problemen met waardebepaling te voorkomen in geval van schade of diefstal, is het slim om uw camper te laten taxeren. Wij taxeren campers op locatie, maar u komt ook op afspraak langskomen. Best Autotaxaties biedt persoonlijke service voor uitgebreide en betaalbare taxatierapporten en voordelige BPM berekeningen. Binnen een paar dagen is uw camper getaxeerd en gerapporteerd, door een onafhankelijke taxateur. Wilt u vooraf een indicatie van de BPM berekening? Gebruik onze online tool voor BPM berekeningen.

Wat is het verschil tussen dagwaarde en taxatiewaarde?

Het is belangrijk om je camper te laten taxeren, omdat dit een precieze waarde van je camper geeft. De dagwaarde geeft een waarde weer, op basis van de uitvoering, het type, het merk, het bouwjaar, de kilometerstand, eventuele schade en het onderhoud van de camper. De taxatiewaarde daarentegen, geeft weer wat de waarde is voor de verkoop van het voertuig. Ook wel de verkoopwaarde van de camper dus.

Taxeren voor de verzekering

Ook is taxatie van een camper handig wanneer je je camper wilt laten verzekeren. Aangezien er bij diefstal en schade anders veelal wordt uitgegaan van de dagwaarde, valt de uitkering vaak lager uit en kan het bedrag tegenvallen. Laat dus een voordelig taxatierapport opmaken door Best Autotaxaties, om een te lage uitkering te voorkomen en een eerlijk bedrag terug te krijgen. In sommige gevallen neemt de verzekeraar de kosten van een taxatie op zich. Vraag hier dus vooraf naar!