Best autotaxaties

Oldtimer/youngtimer verzekeren

Onze erkende taxateurs voorzien u van advies en helpen u
met besparing op BPM

Best autotaxaties

Oldtimer/youngtimer verzekeren

Onze erkende taxateurs voorzien u van advies en helpen u met besparing op BPM

BPM
taxatie

Oldtimer
taxatie

Youngtimer
taxatie

Camper
taxatie

Motor
taxatie

Zakelijk <>
privé

Bestelauto
taxatie

Old/youngtimer verzekeren

BPM-taxatie

Oldtimer taxatie

Youngtimer taxatie

Camper taxatie

Motor taxatie

Zakelijk naar privé

Bedrijfsauto taxatie

Old/youngtimer verzekering

Oldtimer/youngtimer verzekeren

Het verzekeren van een oldtimer is niet voor alle verzekeraars weggelegd. Vaak worden bezitters van een oldtimer geconfronteerd met verzekeraars die dezelfde passie niet delen. Onze ervaring leert namelijk dat bezitters van een oldtimer zuiniger met hun auto omgaan, veel rijervaring hebben, meerdere auto’s bezitten en de auto in een garage stallen. Daarom werken wij samen met een paar betrouwbare partners, die expert zijn op het gebied van oldtimerverzekeringen. Ze kunnen je helpen bij het vinden van de juiste dekking die past bij jouw oldtimer en budget. Zo kun je met een gerust hart blijven genieten van je oldtimer, wetende dat hij goed verzekerd is.

Bekijk hieronder onze partners:

Voor een passende verzekering voor uw oldtimer of youngtimer kunt u terecht bij de adviseurs van oldtimer-verzekering.nl of youngtimer-verzekering.nl.

Daar bent u aan het juiste adres voor het verzekeren van uw klassieker. Het verzekeren van een oldtimer is niet voor alle verzekeraars weggelegd. Vaak worden bezitters van een oldtimer geconfronteerd met verzekeraars die dezelfde passie niet delen. Onze ervaring leert namelijk dat bezitters van een oldtimer zuiniger met hun auto omgaan, veel rijervaring hebben, meerdere auto’s bezitten en de auto in een garage stallen. Bij oldtimer- en youngtimer-verzekering bieden ze maatwerkverzekeringen die uniek zijn in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Hierin kiezen ze voor persoonlijk contact met de klanten. Door op deze manier te werken, kunnen zij de beste premies en voorwaarden aanbieden.

U kunt online uw premie berekenen.